Räserbajs

Nej jag syftar inte på gruppen som gjorde "När Kristoffer spelar flipperspel". Syftar mer på mig själv. Det hela startade på måndag morgon. Kände mig lite konstig när jag vaknade. Var väldigt törstig samtidigt som jag mådde lite halvilla. Tänkte inte så mycket på det. För klockan var 05:15 och jag är inte människa vid den tiden!
Hann jobba i ungefär en timme innan jag märkte att jag inte mådde så bra. Det var bara att springa in på toa. Använde både toa och handfat samtidigt för att inte gå in allt för noga på detaljer. Så ja, jag fick den! I år igen.. Den härliga vinterkräksjukan! Lyckas aldrig undvika den.. Å andra sidan så är det inte mycket jag lyckas undvika när det gäller sjukdomar. Mitt immunförsvar existerar inte!

Men nu börjar det bli bättre. Fick behålla middagen idag. Innan har det varit skytteltrafik till toan. Har räckt med att jag har tänkt på mat så har det varit dags för ett besök.
Men nu är det bara att hålla tummarna att det är över. <det enda som är lite drygt är att magen värker en hel del. Får se hur det blir med jobb imorgon. Vill gärna vara helt säker på att det är borta. Sen ska ju värken från magen bort med.

Har varit lite jobbigt att inte få pussas med mitt kärleksmums på ett par dagar. Men jag kan ju förstå att hon inte riktigt tyckt att det känts ok. =)

Hoppas ni har mått bättre! Tjing tjing!

The path of least resistance is the path of the loser.

Mycket hockey blir det..

Så sitter man här igen. Vet inte egentligen om jag har så mycket att berätta. Vi misstänkte innan att Lionel hade mjölk-allergi. Så Jelena har under några dagar undvikit mjölkprodukter. Men vi märker ingen direkt skillnad. Han skriker lika mycket som innan och vägrar ligga för sig själv. Vore ju kanon om vi kunde få reda på vad som är fel. Kolik är Jelena inne på, men jag är mer tveksam. Tror mer att det kan handla om någon annan allergi. Typ hund eller katt. För han är så satans täppt i näsan. Men vi får se. Måste ju få bukt med det iaf. Vi missar ju hela den härliga bebis-perioden!

Vad händer annars då? Jo det är mycket hockey på tv. Både frugans och mitt lag spelar ju. För er som inte har koll så håller hon på Djurkyrkogården. Sen har ju Allsvenskan i fotboll dragit igång med. Revanschen har börjat bra genom en vinst borta mot kalmar med 3-0. AIK(2TORSK10) har börjat med att spela 0-0 mot riktiga skitgäng(Mjällby och BP). Guldet det ska hem till Göteborg!!!

Imorgon kommer det en snubbe från Senköping som ska hälsa på Danza. Han har redan en hund, men den behöver lite sällskap. Är bara att hoppas att dom funkar ihop. Det var en som skulle komma förra helgen för att träffa Danza, men han fick inte tag på någon som kunde köra honom (!). Dessutom sket han i att höra av sig, utan hörde av sig några dagar efter. Då sa han att han inte kunnat komma. No shit Sherlock?? Han verkar ju inte direkt vara en som är engagerad..

Imorgon hade jag tänkt tvätta och dammsuga bilen. Men nu får vi se hur det blir med det. Ska tydligen komma 1dm snö.. Inte ok! Men den försvinner väl lika fort som den kommer. Förhoppningsvis..

Nej, ni får ha det så bra!

The taxpayers are sending congressmen on expensive trips abroad. It might be worth it except they keep coming back!

Kalas i Bålsta

Så har vi då varit och firat Johanna. Tycker allt att hon såg lite äldre ut ;)
Vi anlände till metropolen Bålsta vid två-tiden. Extra (Johannas mupp-hund) hade totalt glömt bort att hon var rädd för mig. Fick till och med hälsa på henne när vi kom! Riktigt stort! Hon är väldigt lik Danza i sitt beteende. Måste vara något som hör till rasen..
Anyway.. Vi fick alldeles för mycket gott att äta. Speciellt Emelie. Hon fick en rejäl sockerchock och blev rejält speedad. Var ingen ordning alls på henne. Sen när sockret gick ur kroppen så blev det raka motsatsen. Då var ingenting kul. Men det blev bättre när hon fick lite lasagne i magen!
Lionel fick åka runt från famn till famn. Alla skulle hålla i honom =) Men det var ganska väntat. Men han var inte så jättesocial, utan bjöd på en riktig sovardag. Men men, han skrek ju inte iaf =)
Var som vanligt jättekul att träffas. Nu har vi styrt upp planer för grillkväll i vår/sommar. Bara hoppas att det blir av också. Men för vår del är det ju inga problem. Jag är ju ledig 9 veckor i sommar!! Yay!!

På vägen hem sov alla barnen. Lionel slockande först, sen Emelie och sist Walter. Frugan höll sig faktiskt vaken, och jag med. Tur var väl det eftersom jag körde bilen!
Blev så att vi kollade på Melodifestivalen när vi kom hem. Hade inga som helst planer på att kolla på detta, men det blev det första som poppade upp när vi slog på tv:n. Trist att inte Salem Al Fakir vann. Han var helt klart överlägset bäst. Istället tyckte svenska folket att vi skulle skicka ett bräkande får till Norge. Med tanke på att hon inte fick särskilt många poäng av de europeiska länderna så var väl det bra fingervisning om hur det kommer gå i Eurovision. Men svenskar har ingen musiksmak. Detta bevisas ju gång på gång.

Idag är det söndag och snart äntligen måndag igen. Eller nåt.. Vi tog ut ungarna på en promenad i solskenet. Ica Ettan var målet. Vi behövde handla lite bröd. Och det är ju bra att göra på en söndag?? Nej, fanns inte mycket färskt i hyllorna. Men något blev det iaf. Dessutom köpte jag 4 st super-duper wienderbröd. Ja, dom hette faktiskt så. Dom var inte direkt super-stora, däremot så var dom super-goda!!
Nu sitter vi alla här i soffan och kollar på Lilla Jönssonligan och Cornflakeskuppen. Spännande värre =)
Men nu ska jag gå och slänga ihop lite spaghetti och köttfärssås. Gott gott!!!
Ha det bra i solen!!

As we grow older, our bodies get shorter and our anecdotes longer.


Stor dag på lördag!

Japp! Den 13:e mars är en stor dag! Både min mamma och svägerska fyller år. Morsan firade vi när dom besökte oss senast. Men nu ska Johanna firas. Platsen för detta evenemang är i blåsta Bålsta. Hela familjen Mupp kommer delta, så bilen kommer var full till sista kvardratmillimeter! Jag kommer dock ha gott om plats, jag kör ju =)

Idag var vi och hämtade Emelie på dagis efter att jag slutat jobbet. Så nu är det bara en shitkid som saknas, och han kommer imorgon.
Slängde ihop en riktig gourmétmiddag när vi kom hem! Fiskbullar med pasta. Emelie blev ju glad iaf.. Hon har sina två favoriter (fiskbullar och pannkakor). Att pannkakor är en favorit är väl föga förvånande. Men fiskbullar är ju lite mer otippat!

Snart nalkas det långledigt för mig igen. Är ledig från onsdagen före påsk och 11 dagar fram. Ska bli riktigt skönt. Vi styr kosan mot västkusten för att fira påsk. Och eftersom jag inte ska jobba efter helgen så har vi inte bestämt när vi ska åka hem, utan det blir när det blir. Gött att få lite härlig västkustsluft igen. Ren och härlig. Ska nog ta och fiska lite också. Om vädret tillåter dvs. Och om isen har försvunnit. Den tiden är det perfekt att fiska havsöring. Hoppas jag får några, så morsan kan laga till dom som bara hon kan. Jösses va gott det är!
Men som sagt, lär ju först dra upp någon..

Nu får det räcka. Tänkte blogga lite oftare än innan, men inläggen kommer inte bli lika långa.

If Harry Potter's so magical, why cant he cure his own eyesight and get laid. A teenage lad shouldnt need a broomstick to cling onto.

Lionels farföräldrar på besök

Så har då Lionel fått träffa sin farmor och farfar! Var först meningen att dom skulle komma till helgen, men dom kom redan på torsdagen. Jag visste redan innan hur det skulle bli. Morsan skulle vara så puttinuttig med Lionel och farsan skulle jävlas med djuren. Och så blev det!
Vi hade det jättetrevligt. Vädret gjorde att vi kunde vara ute och promenera en hel del. På fredagen tog vi en långpromenad i solen. Märks att våren närmar sig.. Äntligen!! Vi stannade till på Ica-Ettan på vägen hem och köpte med oss varsin semla. Tyvärr fick jag bara slänga i mig min, för sen var det dags att bege sig till jobbet.
Igår tog vi en promenad ner på stan. Solen värmde även denna dag. Mor och far hittade en snutte-trasa till Lionel som dom köpte. Den är ungefär som Emelies Flygis, men ändå inte. Flygis är ju Emelies grej, och vi vill att Lionel ska ha sin egna.
Det blev en fika på stan. Systrarna Ericsson blev valet. Träffade Martin (arbetskollega) och hans tjej där. Blev lite snabbt snack med dom innan dom var tvungna att gå vidare. Vi blev inte heller kvar så läng, för jösses vad varmt det var på fiket!  På vägen hem gick vi förbi något som först såg ut som en olycka. Det var flera brandbilar, poliser och ambulanser på plats. Visade sig senare att det var en anlagd brand i ett hus..

Väl hemma var det dags för lite spel. Vi spelade först lite vändtia. Jag vann såklart. Sen spelade vi två omgångar med yatzy. Jag vann båda, såklart =)
Men jag är en jättebra vinnare, så jag lät inte detta gå mig åt huvudet.

Denna dag fick vi även äran att äta mammas supergoda kycklingrätt. Alltid lika god =)
På kvällen donade hon även ihop en smaskig röra som vi hade på rostat bröd. Mycket gott blev det denna helg! Men efter denna dag ska det bli ändring. Nu ska det börjas hårdträna! KÄMPA!!

Nu har iaf mor och far rest tillbaka mot framsidan. Blev lite tomt här hemma. Danza ligger och suckar i soffan, Svea går runt och letar efter farsans roliga fötter som var så roliga att attackera, Lionel sover/äter, frugan sitter bredvid mig i soffan och är vacker, och jag bloggar och är för jävla nöjd med tillvaron!

Detta är livet jag har drömt om. I love it!

People demand freedom of speech to make up for the freedom of thought which they avoid


RSS 2.0