I miss the shitkid!

Så har jag haft min underbara dotter hemma i 10 dagar! Har varit underbart! Hon har verkligen förgyllt tillvaron :)
Jelenas mamma kom en stund i lördags. Var kul att få visa upp hur vi bor. Hon gillade verkligen både lägenheten och området. Emelie charmade henne rejält med. Oj vad det skulle läsas böcker och lekas! Ena saken efter den andra kom hon med.. Hon var lite svår i början. Men det brukar hon vara. Vill gärna pejla av vad det är för person hon ser.. Men sen släppte det! Ganska rejält.... Carina hade nog inga problem att somna när hon kom hem om man säger så..

Walter och hans kompis Viktor har speldagar inne på Walters rum. Xbox:et går varmt där inne.. Men det blir ingen sen kväll. För imorgon ska vi upp tidigt för att styra kosan mot Bästkusten! Ska bli härligt att få komma "hem" igen.. Jättekul att Viktor ville följa med också. Blir ju roligare för Walter. Får se vad vi hittar på där nere. Allt är öppet.

Nu sitter mor och far plus broder med familj på planet ner till Mallis. Är inte alls bitter.. Men västkusten är inte fy skam det heller. Bästa som Sverige har att erbjuda iaf..

Nej blir bara ett kort inlägg. Ska ta och skala taket lite, samt kolla igenom vad man ska ha med sig imorgon.

Have a good one!

To know me is to understand me, and to understand me is to love me


Vad är det för fel på vissa föräldrar?

Ja det finns många som inte ska ha barn.. Som låter sina barn göra precis vad fan som helst!
Idag kom det äntligen lite bra väder så vi drog iväg till Björnön för att bada.
Var riktigt skönt, men efter ett tag blev jag mer och mer irriterad på tre ungar som sprang och jagade en andmamma och hennes tre ungar. Dom kastade pinnar och stenar efter dom. Jag satt och tittade mig omkring och undrade vart fna deras föräldrar var eller om det var så jävla illa att dom tyckte att det beteende var ok. Minsta ungen var typ 3 år, den största var 7-8 tror jag.. Till slut så kunde jag fan inte hålla mig längre utan röt till åt dom. Jag frågade i ganska arg ton om dom ville att jag skulle springa efter dom och kasta stenar och grenar på dom. Det ville dom inte. Då frågade jag dom varför dom gjorde så på fåglarna för då. Då kommer orden som får mig att koka! - Du är inte min pappa, jag bryr mig inte.. (bevisligen så har han ingen bra pappa eller förebild då ungjäveln säger så och gör såna saker). Då tyckte jag att han skulle gå och berätta för sina föräldrar vad han gjorde, för jag var jävligt sugen på att ta en diskussion med dom.
Men det dök aldrig upp några.. Var ärligt besviken över det!

Däremot kom det en unge på typ 3-4 år som ville att jag skulle dra ner byxorna på honom... Kände att varför var ett bra svar på hans fråga. För att han behövde kissa svarade han på det. Kände mig fortfarande inte trygg med att dra ner byxorna på ett främmande barn, och jag kan bara tänka mig hur barnets föräldrar hade reagerat.. Jag hade blivit vansinnig om någon hade gjort så på Emelie.. Men iaf, slutade med att Jelena tog med ungen till hans mamma, och till slut så kunde han kissa.. Så det löste sig bra!

Har fått ganska mycket färg under dagen. Är om möjligt ännu vackrare än innan!

Semestervädret annars tycker jag inte har varit så bra än så länge. Men man får hoppas att det kommer! Skulle bli hyfsat imorgon med, så jag tänkte att det kunde bli lite fiskedags då. Men vi får se!

På lördag kommer Jelenas mamma, Carina, och hälsar på oss. Ska bli kul att få visa upp hur vi bor. Får se hur länge hon orkar stanna. Har ju hela lägenheten full med ungar! (Walter har sin kompis Victor här då också)
Men lite mat och skitsnack orkar hon nog med iaf!

Igår gjorde jag lite negerbollar som vi smaskade på. Var två stycken kvar idag. Den ena saltade jag massor, sen sa jag till Walter att han kunde få dom som var kvar.. Jösses vilken min han hade sen! Han tyckte att det inte alls smakade gott.. I wonder why..

Annars leker livet!
Är lite orolig för Emelies gång bara. Hon går upp på tårna ibland. Har hon tagit efter sin syster som bara går på tårna. Men det får hon höra direkt att det är fel. Tänker då inte acceptera att det blir en tågångare av Emelie!

Nej nu ska jag ta och lägga Emelie. Är inte mycket med henne nu.
 Tjoooo

Personally I'm always ready to learn, although I do not always like being taught.

Full fart på Sandgärdet!

Ja nu är vi samlade! Hela familjen! Det är full fart här hemma vill jag lova. Emelie och Danza har blivit bästa polare (dom var bra vänner innan med, men nu ska dom vara tillsammans hela tiden) och lever rövare mest hela tiden!
Har blivit några härliga kort på dom där under dagarna..
Så har vi ju Emelies ögonsten Walter. Dom två är så goa att se tillsammans. Emelie ska sitta bredvid honom i soffan, det är viktigt. Går han och lägger sig i sängen så följer hon efter. Mycket bus blir det med. Han kan verkligen få henne att kikna av skratt! Är underbart att se!

Imorgon ska vi till barnmorskan för första gången. Ser jag verkligen fram emot. Blir på nåt sätt då som man verkligen förstår att vi väntar barn.

Köpte ett par fiskespön idag. Tänkte fiska med Walter. Är ett intresse som vi båda gillar. Finns inget härligare än att ligga på en brygga en varm sommardag och titta på ett guppande flöte (det får gärna åka under ytan nån gång med).. Så vi får hoppas på lite bra väder snart så vi får pröva utrustningen.

Tycker så synd om gumman min. Hon mår ju ganska illa, och det blir ju inte bättre av att det är så varmt och kvavt här. Men jag försöker ju få det att bli drägligt för henne.

Livet leker i våran härliga familj! Framtiden kunde inte se ljusare ut!

Love is the master key which opens the gates of happiness






En dag kvar!

Äntligen! Nu är det nära.. Bara en dag kvar, sen är det semester! Har ju inte jobbat ihjäl mig i år direkt, med tanke på att jag varit sjukskriven mestadelen. Men det var psykiskt påfrestande att vara hemma. Sen all rehab och kryckor och skit. Ingen höjdare direkt. Har varit en tuff tid fram till semestern ändå..

Men nu är den här iaf. Får se hur den ska styras upp. Emelie hämtar jag imorgon efter jobbet. Walter kommer på lördag kväll. Sen är hela styrkan samlad. Bara att hoppas på bra väder så det blir mycket bad och sol!

Nästa söndag åker mina föräldrar, min bror och hans familj ner till Mallorca till min syster. Är så fruktansvärt jobbigt att vi inte kan åka ner. Var för längesen jag var där nere. Innan var jag där varje år. Kan inte minnas när jag var där senast faktiskt. Måste ha varit minst 5 år sen. Närmare 6 kanske..
Saknar min syster oerhört. Blir ju inte så ofta man kan träffas då man bor flera hundra mil ifrån varandra. Det vet jag.. Jobbigt jobbigt..

Gumman går runt och är som man ska när man är gravid. Yrsel, illamående och allt det här härliga :)  Men jag är stolt över henne! Hon vet ju vad som kan vänta.. Jag vägde närmare 5kg när jag föddes! Mycket att älska :)
Nej då, så blir det säkert inte nu.
Nu är Ärtan (som vi kallar bebisen) lite större än ett hallon. Och snart kan man se vilket kön det är. Det vill både jag och Jelena veta innan h*n föds. Förenklar så mycket. Man vill ju köpa lite kläder osv innan.

Nej, nu ska det käkas lite!
Ha det gött!

A good holiday is one spent among people whose notions of time are vaguer than yours


Förlovad!

Ja så ligger det till!
Vi hade planerat det som så att vi skulle förlova oss på fredag eftermiddag. Jag hade fixat så att jag kunde sluta tidigare och allt. Men vi hade lite svårt att hålla oss. Så när jag kom hem på torsdag kväll och klockan hade blivit kvart över tolv på natten, så förlovade vi oss.

Men jag slutade ändå tidigare på fredagen. Blev lite mat och dryck hos Danne ute på Tidö. Var mycket trevligt. Senare på natten kom Anna också dit, något överförfriskad...
Hon sa mycket roliga saker. Bland annat så tyckte hon att bebisen som jag och gumman väntar antingen ska heta Alfons eller Elvira. Dessutom så skulle hon köpa en förlovningspresent till mig från Frankrike. Vodka skulle det bli. Men jag fick inte dricka den förrän bebisen kommit ut. För Jelena skulle också få dricka av vodkan. Hahaha, hon hade många idéer!

Idag hände det inte så mycket alls. Vi spelade lite spel och snackade. Sen gick jag och Jelena ut med Danza. Vi gick ner till vattnet för att kolla om det fanns något bra ställe för henne att bada på. Men det var lite svårt, för det fanns bara en lång brygga med båtar runt om. Men sen fick Danza syn på en and, och så var det problemet löst. Hon hoppade efter och i vattnet. Sen lyssnade hon ännu mindre än i vanliga fall. Gick inte att få kontakt med henne alls. Hon simmade efter den där jävla anden hur länge som helst. Men hon fick aldrig in sin lilla hjärna att det inte finns en chans att simma ikapp en and.. Slutade med att Jelena fick plumsa längs vassen för att få tag i henne. Säger då det..

Nu är min älskling i metropolen Bålsta. Hon jobbar hela dagen imorgon, och det gick inga tåg så tidigt på morgonen. Så hon åkte ikväll. Hon sover hos sin systers kompis. Blir bara jag och Danza hemma ikväll och imorgon.

Hoppas ni alla mår lika bra som jag!

There is only one happiness in life: to love and be loved


RSS 2.0