Full fart på Sandgärdet!

Ja nu är vi samlade! Hela familjen! Det är full fart här hemma vill jag lova. Emelie och Danza har blivit bästa polare (dom var bra vänner innan med, men nu ska dom vara tillsammans hela tiden) och lever rövare mest hela tiden!
Har blivit några härliga kort på dom där under dagarna..
Så har vi ju Emelies ögonsten Walter. Dom två är så goa att se tillsammans. Emelie ska sitta bredvid honom i soffan, det är viktigt. Går han och lägger sig i sängen så följer hon efter. Mycket bus blir det med. Han kan verkligen få henne att kikna av skratt! Är underbart att se!

Imorgon ska vi till barnmorskan för första gången. Ser jag verkligen fram emot. Blir på nåt sätt då som man verkligen förstår att vi väntar barn.

Köpte ett par fiskespön idag. Tänkte fiska med Walter. Är ett intresse som vi båda gillar. Finns inget härligare än att ligga på en brygga en varm sommardag och titta på ett guppande flöte (det får gärna åka under ytan nån gång med).. Så vi får hoppas på lite bra väder snart så vi får pröva utrustningen.

Tycker så synd om gumman min. Hon mår ju ganska illa, och det blir ju inte bättre av att det är så varmt och kvavt här. Men jag försöker ju få det att bli drägligt för henne.

Livet leker i våran härliga familj! Framtiden kunde inte se ljusare ut!

Love is the master key which opens the gates of happiness






Kommentarer
Postat av: Hjärtegrynet

Ja det kommer att vara en slutkörd hund efter den här semestern.. Hahhahhahaha

2009-07-19 @ 23:07:52
URL: http://belleles.blogg.se/
Postat av: Mannen

Ja det kommer det att vara gumman!

2009-07-19 @ 23:36:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0