Jävlar i mig! Nu var det längesen..

Får börja med att be om ursäkt.. Var alldeles för längesen jag skrev ett inlägg! Finns mycket jag kan skylla på, men sanningen är att jag inte orkat eller rent utav skitit i det.
Men den som väntar på något gott? Bevisligen väntar den alldeles för länge.. Har fått en känga av Jelena angående detta. Precis som Gibson fick..

Vad skrev jag om senast då? Jo, Ärtan blev identfierad ja. Och det var ju ett tag sen ja..
Har det hänt något? Har jag något kul  att berätta? Det beror ju på.. Vet inte hur många som läser denna blogg. Har garanterat förlorat några läsare pga uteblivna inlägg..

Men vi kan ju börja beta av några händelser för de hängivna fansen till denna bloggen.

Vi firade jul nere i Landvetter hos min kära broder. Min Mami och Papi var också där. Medlemmarna av familjen Mupp bestod av Jelena, jag, Emelie och överste Mupp Danza ( som fick en utskällning och ett rivsår av min broders hund Ricco som ett välkomnande).
Allt var mycket trevligt. Vi kan sammanfatta allt med att vi åt mestadelen av tiden. Som vanligt.. Men jag var iväg och fyndade på juldagen! Naturligtvis på Mediamarkt! Köpte en ny dator! Blev en bärbar liten rackare. Har tröttnat på stationära datorer. Varför surfa på nätet vid ett skrivbord när man kan ligga i sängen? Ja, så köpte jag en router med. Krävs ju för att surfa trådlöst.. Riktiga fynd allihop var det iaf. När vi kom hem sen så åt vi lite mer. Då var det dags för kalkon! Som vanligt alldeles förträffligt god..
Dagen efter denna så åkte allihopa (utom Danza och Ricco) till ett köpcenter i Partille som heter Allum. Till min glädje fanns det Ica Maxi där. Tipsade farsan om en Soda Streamer ( som vi själva köpt i Västerås) där, och han nappade direkt. Man fyndar alltid på Maxi! Det säger jag inte bara för att jag jobbar på Ica, utan för att just av den enkelheten att det är ett faktum!
Köpte mig även en matberedare. Har velat haft en sån länge, men inte fått foten ur arslet och skaffat en. Men nu så!

Jaja, vi åkte hem på söndagen. Emelie skulle hem till sin mamma och vi skulle börja med planerna för nyår. Blev ingen stor tillställning. Vi tillbringade denna överskattade högtid med Danne och Anna. Vi åt (nähä??) och spelade. Drack lite grann också. Naturligtvis så fyrade jag av några raketer med. Mest för att bejaka barnet inom mig. Sånt måste man vara noggrann med!

Vad hände efter Nyår då?
Jo vi besämde oss för att det var dags för att gifta oss. Så den 30:e är det bröllop! Snabba ryck, som alltid när det gäller oss. Men är man Christian och Jelena så behöver man inte tänka och fundera så länge. Vi vet vad vi vill, och då gör vi det!
Men det blir inget stort bröllop. Blir ett borgerligt bara, med bara de närmaste inbjudna. Vi ska ha vårt stora bröllop nån gång framöver. Då på Mallorca...
Anledningen till att vi gifter oss nu är för att det förenklar så mycket för Lionel (när han nu behagar att träda fram). Sen visst, vi tycker ju om varandra en del med.. :P

Så, det är väl ungefär det lilla som har hänt. Annars är det som vanligt. Jelena mår konstant dåligt pga våran son i hennes mage. Är lite jobbigt att se henne ha ont, men vet inte riktigt vad jag ska göra heller. Har sagt att jag går ut med Muppen när jag är hemma, masserar när hon ber om det.. Ja ni vet. Det är jäfffligt svårt att förstå sig på en kvinna i vanliga fall, och det är fan inte lättare nu! Men jag hoppas hon säger åt mig att göra saker som hon inte orkar med. Ofta när jag frågar så säger hon att det är ok. Sen får man väl höra senare = varför gjorde du inte så?? (kvinnlig psykologi). Detta inträffar oftast (kan jag tänka mig) vid förlossningen..
Men allt är värt att ta. Mycket händer i älsklingens lilla hormonkultur. Mer än vanligt iaf :P
Snart är man farsa. Till Lionel Månsson.
Jag har fått en underbar dotter. Jag får snart en son. Jag har en härlig "bonusson" i Walter. Jag har en hund/nånting i Danza. Jag har en gullig hyperaktiv katt i Svea. Och jag har världens underbaraste och vackraste blivande fru i Jelena.
Nej, jag kan inte klaga.. Life is goooood!!!!!!!

Women have a passion for mathematics. They divide their age in half, double the price of their clothes, and always add at least five years to the age of their best friend.




RSS 2.0