Hammarbyare på socialbidrag

Fick för några dagar sen en kommentar på min blogg. Var någon (eller rättare sagt något) som var upprörd på min blogg. Denna person (sak) klagade på att jag klädde min son med hata aik-body och att jag hade tatuerat in mina barns namn med ifk göteborgs klubbmärke.
Jag tog bort denna kommentar då denna person nog skulle skämmas när denna nyktrat till och vaknat i sin etta e Tensta. Ganska troligt ensam.
Till att börja med så är bodyn en del av uppfostran. Vill man bli folk ska man inte gilla AIK. AIK bygger sin publik från socialen och problembarn. Och det vill man ju inte att sitt barn ska bli!
Sen undrar man ju lite hur människan (?) tänker så den säger ifk göteborgs klubbmärke. När det i själva verket är göteborgs stadsvapen. Har tatuerat in mina barns namn för att det är mitt kött och blod. Tatuerade in stadsvapnet för att det alltid är mitt hem.
Tycker ändå lite synd om denna förmodade hammarbyare. Förmodligen är det en sk huligan som garanterat alltid får stryk i en grusgrop någonstans.
Men det är kul att såna som den personen finns. Ger alla ett gott skratt ju. Lägger upp en bild på ifk göteborgs klubbmärke så personen (!) i fråga kan se skillnad...
Lycka till i superettan, om ni lyckas hålla er kvar...... Hahahahaha!!!!


RSS 2.0