@work @night

Har som vanligt inte bloggat på ett bra tag. Finner knappt någon tid för detta. När man väl har tid så vill man bara ta det lugnt och sitta och mysa med frugan.
För tillfället sitter jag på jobbet. Jobbar natt denna vecka. Är den skönaste tiden att jobba enligt mig. Är en kvällsmänniska så det passar mig kanonbra.
Jag och frugan (ja, och Lionel också) var och kollade på en lägenhet i förrgår. En 6:a på 151 kvadrat!! Den var helt klart perfekt, plus att den ligger på Gryta (det området vi helst av allt vi bo på).
När jag ringde och tackade ja till den fick jag tyvärr reda på att det är 2 stycken som är före oss i kön. Så nu går vi och håller tummarna för att dom inte alls tycker den är fin. Vi får besked på tisdag nästa vecka. Så det kan bli antingen ett glatt eller ett förbannat inlägg här då.

Lionel växer så det knakar. Lillskiten som om mindre än en månad blir 1 år!! Vart har tiden tagit vägen? Han är ingen bebis längre, utan ett barn. Kan inte riktigt bli bekväm med det riktigt än. Det har gått alldeles för fort. Och Emelie då. Hon blir 4 år om mindre än en månad. Helt galet. Imorgon kommer lilla fröken General hem igen. Har saknat henne så fruktansvärt mycket. Saken blir ju inte bättre av att hon hela tiden säger att hon saknat mig massor. Får försöka styra upp så att hon är hos oss mer än vad hon är nu. Jag vill det plus att hon behöver det..

Den 30:e januari så firar jag och frugan min bomullsbröllop (1 år). Vi ska väl inte fira oerhört mycket. Men en trerätters på Jensens och bio som avslutning =) Svärmor ställer upp som barnvakt. Ska bli kul att få komma iväg med frugan en sväng, bara hon och jag.

Ny bil har införskaffats också. Dels så tröttnade jag på den gamla, dels så var den lite för liten. Så vi begav oss till Fagersta i fredags förra veckan. Nu glider man runt med en V70. Big like! Däremot ska jag nog lämna in den till verkstan. Hör lite oljud från vänster i motorutrymmet. Sen vill jag kolla bromsarna med. De gnisslar en aning. Gäller att passa på medans man har garanti... :P

Ha det bäst så hörs vi nästa vecka!

RSS 2.0