GOD JUL PÅ ER !!!!!!


Sjukdomar och fest!

Hoppsan! Märkte att det var ett tag sen jag bloggade..
Vad händer här hemma då? Jo vi turas om att vara sjuka. Mer eller mindre.
Alla har varit sjuka någon vända, men jag har däremot passat på att vara sjuk mest. Som vanligt då.
På Lionel pluppar det fram tänder i massor. Nu har han snart hela käften full med riskorn =)

Kan dra lite kort om sjukdomarna som har härjat omkring här hemma. Det har då varit kraftiga förkylningar med feber som bonus. När vi väl var fria från det (trodde vi) så åkte först frugan på bihåleinflammation. Det åkte ju naturligtvis jag också på dagen efter, men med hög feber. Så det var bara att åka till sjukan för att få penicillin. Blev en 10-dagars kur som jag är klar med imorgon. Yay!
Har dessutom varit hos min familjeläkare för en annan sak med. För ett tag sen började jag tappa hår på sidan av huvudet. Började med en liten kal fläck som sedan successivt har blivit större. Jag anade lite var det var, då min kära svägerska har samma sak. Alopecia Areata heter detta. Stress kan vara en faktor för att detta ska uppstå. Och ja, mycket stress har det varit på jobbet. Men håret kommer att komma tillbaka, om ca 6-12 månader. Ibland tar det längre tid. Jag har dock inga problem med det kosmetiska eftersom jag rakar skallen. Ville mest veta vad håravfallet berodde på och om det var "farligt". Har iaf fått ett schampo att tvätta skallen med. Det kan påskynda processen med att få tillbaka håret. Men chansen är tydligen ganska liten att det hjälper.
Tydligen så får vissa tillbaka dessa "besvär" fler gånger i livet, medans andra bara får det en gång. Den som lever får se med andra ord =)

Jaha, var det slut med sjukligheter nu då? Nej nej. Igår så var det dags för magen att krångla. Fick bosätta mig på toan större delen av dagen, och så har det även fortsatt under natten och idag. Tror dock inte att är någon magsjuka. Tror mer på att det är min kassa mage som gör sig påmind igen. Har problem med katarr och den är inte särskilt stresstålig..

Men jag har varit på fest iaf! i lördags var det Ica-fest på Blue Moon Bar. Dagen började med att jag gick hem till en arbetskamrat vid 14-tiden. Vi satt la där i en timme ungefär innan vi drog vidare till en annan arbetskamrat. Där var vi i några timmar innan vi drog ner till huvudfesten. Där bjöds det på julbord och en del uppträdanden. Vid 21 var det dags för mig att dra mig hemåt. Då var jag bra trött och sliten. Jag var inte direkt ensam om att känna så. På vägen hem så gick jag förbi Mc Donalds för lite "fyllemat". Där fick jag den strålande idén att gå hem. Svinkallt var det. Och mobilen glömde jag på Donken. Ringde dagen efter för att kolla vart den var. Minnet hade svikit mig lite och jag var inte helt säker på vart jag hade glömt den. Antingen på krogen eller på Donken. När jag ringde så svarade pom iaf på Donken. Så det var bara att åka förbi och hämta upp den innan man skulle till jobbet. Var ganska tungjobbat för hela avdelningen dagen efter. Alla var bakis. På lunchen åkte vi alla till BK och svullade i oss en massa onyttigheter =)

Min mor och far har varit här uppe med. Dom kom i tisdags förra veckan och stannade till fredagen. Det var mycket trevligt! Ungarna uppskattade detta rejält. Speciellt Emelie. Denna gång var det farmor som var populärast. Innan så har det varit farfar. Men det går la i vågor det där. Hon styrde och ställde med de båda iaf =)

Nej nu börjar jag få skrivkramp. Tänkte försöka trycka i mig en macka. Bara hoppas jag inte får sota allt för mycket av detta intag! Älsklingen min sitter bredvid mig och mofflar mackor och dricker O´boy. Stackars jag blir ju så sugen då..

Ha det så gött tills nästa gång. Ska försöka att inte låta det gå 1 månad mellan inläggen (för er som bryr sig).

Not a shred of evidence exists in favor of the idea that life is serious.



RSS 2.0