Ärtan är identifierad!

Jösses va längesen det var jag skrev något här.. Men det har inte riktigt funnits tid. Och har det funnits tid så har andra saker prioriterats.
Men det har hänt lite saker!
Jag och Jelena har funderat lite grann över att skaffa katt, och i torsdags förra veckan bestämde vi oss för att göra så. Blocket blev noggrannt granskat efter en liten gynnare! Tillslut så hittade vi en annons som vi fastnade för. Det var 4 st kattungar, men det var speciellt en av dom som var lite sötare än dom andra. Jelena ringde till ägaren och nästa dag åkte vi för att hälsa på dom. Förstod ju redan innan att man knappast skulle åka därifrån tomhänt, så vi köpte hem klösbräda, kattlåda mm innan vi åkte dit. Tog en liten stund att hitta dit då det låg ute på landet utanför Skultuna. Och nej, vi åkte inte hem tomhänta! Den lilla gynnaren (som nu heter Svea), var precis lika söt som på bilden. Tog oss inte många sekunder att fatta det beslutet..
Väl hemma så var jag lite orolig för att den var lite skygg, inte åt eller gick på lådan... Det har ändrats kan jag ju säga.. Hon äter som en häst, skiter som en elefant och följer efter en vart man än går! Galet vild är den också! Hon är portad från vårat sovrum, då hon röjer omkring bland våra fötter så vi inte kan sova! Men hon är go :)
Danza är naturligtvis livrädd för henne. Hon springer in i sin bur och gömmer sig när Svea fräser åt henne..

I helgen var jag och gumman ute och åt lite på Pitchers. Vi har inte firat våra födelsedagar så värt, utan bestämde oss för att gå ut och äta lite istället och kolla på fotboll..
Vi var hemma igen vid 20 nånting. Sen somnade jag på soffan vi 21.. Svea hade lekt rövare hela natten, så det hade inte blivit många timmars sömn..

Och idag hade jag semester! Jag och Jelena tog tåget upp till Fjollträsk för att identifiera Ärtan! Dom gör ju inte sånt här i Västerås.. Men nu vet vi! Det är en pojke!! Jag är så satans glad så det är svårt att beskriva! Visst spelar könet ingen som helst roll när man står där med barnet i famnen, men visst önskade jag mig en pojke då jag redan har en dotter.
Jelena tyckte jag såg ut som en stolt tupp! Så ärligt stolt och rak i ryggen.. Jodå, visst fan är jag det! Nu har jag (snart) både en flicka och en pojke!

Så nu är namnjakten igång.. Det som det mest lutar åt är Lionel ( inte otippat då jag och Jelena är tokiga Barca-fanatiker), men sånt kan ju ändras!
Inget är bestämt, så kom gärna med förslag!

Babies fill a hole in your heart that you never knew existed




RSS 2.0