Hoppsan!

Sitter här hemma i chocktillstånd.. Gumman min köpte ett gravtest på vägen hem från jobbet. Hennes mens var försenad en vecka.. Och nu har vi förklaringen till det. Jag ska bli pappa igen!
Detta var inte alls planerat, men naturligtvis så är man ju överlycklig! Har lite svårt att fatta det bara, med tanke på att det inte är nåt vi planerat.
Har lite svårt att hitta orden just nu märker jag.

Blir till att leta lägenhet snart igen då. Behöver ju nåt större inom 9 månader..

Jösses va jag är glad!

The family is one of nature's masterpieces


Oj, två på en dag..

Kom att tänka på en sak.. När jag hade min hund för längesen, Roy (en Golden Retriever), så hade han en leksak som var totalt omöjlig att förstöra. Ser ut som en tärning som man laddar med godis. Eftersom Danza har totalförstört varenda leksak hon fått så tipsade jag Jelena om denna. Och nu har Danza haft den bra länge. Kan säga att den är precis likadan som när jag köpte den.
Tänkte på dig nu Johanna. Kan vara nånting för dig med. Den finns att köpa på Ica Maxi. Vet inte om alla Maxi-butiker har den, Men ifall du inte skulle hitta den, så kan jag köpa den åt dig här i Västerås tills vi ses i sommar. Är verkligen en kanon-leksak!
Over and out!

The difference between the old ballplayer and the new ballplayer is the jersey. The old ballplayer cared about the name on the front. The new ballplayer cares about the name on the back


Det händer fan inte så mycket just nu..

Ja det var ett tag sen jag bloggade. Men jag tycker man ska blogga när man har nåt att berätta om, inte bara skriva tomma ord. Vill man skriva små saker om vardagen finns ju twitter. Eller så har jag ett helt händelselöst liv.. Men det tror jag nog inte. Är väldigt nöjd med tillvaron. Jag är kär, lycklig, har en härlig familj, jobbar heltid igen och solen skiner.. Vad mer kan man önska sig.

Men som sagt. Har inte hänt så mycket. Gumman min har tröttnat på folk som inte respekterar tvättiderna. Så hon satte upp en arg lapp igår. Helt rätt! Undrar vad det är för jävla ställe man hamnat på.. Men ska ju inte bo här så jättelänge ändå. Blir ju till att flytta till något större lite senare. Men inte just nu. Får bo här nåt år först. Annars skickar nog Adressändring HA på mig..

Köpte ett par brassestolar idag. Naturligtvis på Ica Maxi. Jag och gumman får ta och inviga dom snart!

Tänkte bara skriva lite kort så ni vet att jag lever.

Njut av värmen nu!

We didn't lose the game; we just ran out of time.

Världens drygaste granne

Jahopp. Så var midsommar över. Inte för att vi firade den speciellt. Hade planer på att åka och kolla på lite dans runt stång osv. Men Emelie blev bra sliten vid lunch och sov i några timmar. Och det var nog tur det. För sen kom det obligatoriska midsommar-regnet!
Men det blev god mat iaf. Åt alldeles för mycket som vanligt. Slutade med att man satt i soffan och tyckte synd om sig själv..

Tydligen så hade våra idioter till grannar under oss bestämt sig för att ha fest igen. Denna gång så förvarnade dom inte oss. Det är en aning frostigt mellan oss kan jag ju lugnt säga.
Men det festades och skrek och brakade som bara helvete under oss. Lät fan som dom höll på att riva lägenheten. Dessutom så tyckte dom att det är en bra idé att gå ut i trapphuset och skrika så mycket som möjligt. Naturligtvis så vaknade Emelie flera gånger pga dessa idioter. Så denna gång struntade jag i att gå ner och säga till dom. Jag ringde till vaktbolaget direkt (klockan var då ett på natten). Så en stund senare dök det upp två stycken bilar. Sen var den festen på en mer rimlig nivå...
Ska bli spännande att se hur många soppåsar dom ställer ut i trappuppgången den här gången. Och hur länge dom står där innan nån klagar på dom.. Igen..

Man förstår ganska tydligt varför dom som bodde här innan oss flyttade ut. Och jag förstår då inte hur muppgrannarna kan få bo kvar. Dom är ju tydligen ökända hos vår hyresvärd. Vad jag vet så ska man åka ut efter tredje varningen. Eller har det ändrats?
Borde ju vara så att dom som inte kan bete sig som folk bör flytta. Inte dom som beter sig och konstant blir störda av packet.

Nästa vecka ringer jag vår hyresvärd och frågar lite om detta. Börjar bli en aning less. Jag har inget emot att man har fest, men man kan ha det utan att skrika, kasta möbler, sparka på husväggen och ropa så högt man kan i trappuppgången.

Nu har jag iaf fått nåt att kämpa lite för. Något att uppnå. Fanskapen under oss ska ut!

Hoppas att ni andra hade en bättre midsommar!

Strange as it seems, no amount of learning can cure stupidity, and higher education positively fortifies it.

Midsommar i antågande

Det blev en trevlig kväll i lördags! Gumman orkade med att gå ut och äta. Vi åt på ett ställe som heter Varda. Jättemysigt och fantastiskt god mat! Blev smått imponerad av toaletten också.. När vi hade käkat färdigt dök några jobbarpolare till mig upp. Vi följde med dom till ett ställe som heter Å. Blev lite mer gott att dricka där och det var kul att Jelena fick träffat några av mina arbetspolers. Var ändå en ganska lugn och dämpad tillställning. Hade innan förklarat för gumman min att vi inte är helt friska på jobbet. Men det syntes nog inte så mycket av det tror jag..
Hur som helst så var det en förbannat trevlig kväll!

Idag kom båda våra shitkids hem också. Jag var och hämtade Emelie i Sala efter jobbet, och lite senare på seneftermiddagen kom Jelena och Walter hem också.
Walter blir tyvärr inte hemma så länge. Han åker tillbaka på fredag förmiddag, för han ska fira midsommar på ett annat ställe. Så det blir bara en shitkid hemma under midsommar.
Men men. Ska ju inte göra något speciellt ändå. VI åker väl iväg och tittar på lite dans osv. Sen styr jag ihop lite midsommarmat. Ingen midsommar utan ägg, sill, färskpotatis, köttbullar och nubbe.. Ja det blir väl lite mer än så, men fick med det väsentligaste iaf..

Ha en trevlig midsommar allihop, ifall jag inte hinner blogga innan dess..

Clothes make the man. Naked people have little or no influence on society

Middag på Sandgärdet

Igår hade vi över Danne och Anna. Det blev god mat och god dryck. Inte så mycket av det sistnämnda för gumman, då hon skulle jobba idag. Men det var mycket trevligt!
Hade köpt hem ett spel som jag tänkte vi skulle spela. Men det fattades saker, så det gick inte. Tur att jag sparade kvittot!

Idag åkte jag och slängde lite kartonger som stod i källaren i min gamla lägenhet. Så nu är det helt klart, förutom att den ska städbesiktas också. Sen kan man lägga det bakom sig. Riktigt skönt!
Latmasken drabbade mig hårt när jag funderade på vad jag skulle äta idag, så det fick bli en pizza. Sen blev det soffläge och lite diskning. Tänkte kolla om gumman vill ut och äta lite sen när hon kommer hem. Men jag förstår om hon inte orkar det.

Annars är det som vanligt. Gumman vägrar ge mig några ledtrådar angående överraskningen hon planerar för mig. Är så galet nyfiken!

Nej nu ska jag hoppa in i duschen ifall det är så att det blir mat ute ikväll!


It's hard for me to get used to these changing times. I can remember when the air was clean and sex was dirty

Nja så där va?

Jahopp! I helgen var min mor och far förbi. Var mycket trevligt.! Dom är så glada för våran skull.. Märks så tydligt att dom är överförtjusta i min gumma. Dom är väldigt positiva och glada människor i allmänhet, men det här tar priset!
Dom kom på lördagen. Lägenheten gillades skarpt. Hade en lite föraning om att dom skulle ta med sig en inflyttningspresent, men när dom plockade fram det så blev jag ganska stum. Presenten var ett kuvert med x antal kronor i.. Var alldeles för mycket kan jag säga! Men det kommer väl till användning då vi har lite möbler på listan som ska införskaffas.

Matchen i lördags då. Vad ska man säga? Vi var tvungna att vinna. Vi har Daniel "sidled" Andersson med från start. Mannen som aldrig slagit en passning framåt i hela sitt liv (inte konstigt att han lyckades i Italien). Kim Källström skulle ha bytts ut efter 15 minuter. Han gjorde ta mig fan inte ett rätt under hela matchen!
Sen har vi Lagerbäck... Mannen med dom motsägelsefulla argumenten. Han tog inte med Hysén i truppen för att han saknade rutin. Men hur fan får man rutin under hans ledning då han envisas med samma jävla skitspelare hela tiden?
Han tyckte att Rosenberg var ett bättre alternativ. OH JA! Killen som sitter på bänken i tyskland, aldrig gör mål och utstrålar allt annat än självförtroende.. Han satsar vi på! Ja jävlar.. Hej o hå..

Dagens match var väl sådär.. Första halvlek var rent pinsam! Mellberh och Majstorovic slog enbart långbollar. Mittfältarna måste ha haft nackspärr i halvlek.. Skillnaden var att Mellbergs passningar ibland nådde fram. Majstorovic´s var rent utsagt pinsamma. Han hade fan inte ett rätt! Hade inte han gjort mål i andra halvlek så skulle hans betyg varit det sämsta någonsin.Aldrig sett än sämre landlasgspelare sen Gary Sundgren gjorde sin berömda match på Nya Ullevi för många år sen..
Men vi vann med 4-0 iaf. Ett mål till hade varit kanon, men vi får nöja oss med detta. Resan mot Sydafrika känns väldigt lång just nu...

You can have the top stars to bring the attention, you can have the best stadium, you can have the best facilities, you can have the most beautiful project in terms of marketing and all this kind of thing. But if you don't win... All the work these people are doing is forgotten...


(jag borde ha spelat i landslaget, skyller på skador... gammal gammal bild btw!)

Full fart i fredags!

Gårdagen var mycket trevlig! Efter jobbet i fredags så styrde jag och gumman kosan upp mot Dalarna. Min kusin tog som sagt studenten. Träffade mina kära släktingar som man inte ser allt för ofta. Det bjöds på mycket god mat och dricka. Kunde tyvärr inte smaka av den godaste då jag körde..
Örhängena som jag köpte som present uppskattades. Har tydligen bra smak på smycken tyckte gumman. Undrar om det var någon pik för att jag skulle köpa något till henne med.. Haha, ja men det lär jag ju göra med.

Hur som haver. Efter firandet så åkte vi förbi Jelenas syster Johanna. Nu fick vi äntligen se hur hon och Tobbe bor. Var mycket trevligt! Blev inte så långt dock, för vi var tvungna att åka hem och ge Danza mat. Fick tyvärr inte sett Johannas hippie-granne. Men förhoppningsvis nästa gång.
Extra, Johannas hund, visste fortfarande inte om jag var ok. Han var klart skeptisk. Men det gick bättre än förra gången jag träffade henne. Hon tycker väl att jag ser farlig ut eller nåt...

Idag kommer morsan och farsan och hälsar på. Ska bli kul att se vad dom tycker om lägenheten. Men den får nog godkänt! Dom stannar över tills imorgon, så vi ska kika på fotboll ikväll. Sen blir det väl lite spelande som vanligt. Alltid trevligt!

Avslutar med att säga grattis till kusin Karolina igen! Lycka till med vad du nu tar för dig. Passa på att njuta lite innan du bestämmer dig!

The roots of education are bitter, but the fruit is sweet

Oerhört trendig badmössa

Tjuriga gubben i farten igen!

Så har man blivit förbannad på samma granne igen.. Efter deras fest i helgen så ställde dom ut sopor i trappuppgången. Ok tänkte jag, dom har väl mer sopor att ställa ut och slänger allt samtidigt. Men nej då. Utan samma sopor har stått där i 4 dagar nu! Och nu har vi fått en smärre myrinvasion i trappen.. Eftersom jag inte är så sugen på att ha myror i lägenheten så ringde jag till vår kvartersvärd och berättade hur det låg till. Hon sa att dom hade fått in en anmälan igår på samma sak. När jag sen berättade vilkas sopor det var så suckade hon bara. Är tydligen inte första gången våra muppgrannar under oss inte kan bete sig.. Så hon skulle kontakta dom på en gång. Och skulle det bli så att vi får in myror i lägenheten så skulle vi ringa till Anticimex. Och det blir inget som vi behöver betala för. Tror knappast att vår kvartersvärd står för det heller, utan det blir nog sopgrannarna..
Jag förstår inte riktigt hur man funkar när man gör såna här saker! Soprummet ligger precis utanför huset! Men dom kanske har nåt sjukt behov av att göra folk förbannade..

Får väl se vad dom kontrar med nu. Med tanke på att Danza fortfarande inte kan bete sig och skäller på alla ljud hon hör, så får man väl ett samtal för det.. DAMP-halsbandet hjälper ju inte direkt.. Förstod jag ju nästan från början.  Nåt måste göras så hon slutar iaf. För detta börjar bli lite väl drygt nu.. VIll inte får varningar eller bli vräkt pga en hund som skäller och inte fått nån uppfostran. Tänker jag inte bli heller.

Gumman jobbar eftermiddag denna dag, så hon kommer fram mot kvällen. Dom skulle ha nåt möte på jobbet först, eller mingel-party med andra avdelningar.. Grejer det..

Nej nu ska jag slänga mig i soffan ett tag och kolla på dumburken. Kanske gräva fram någon mat med. Kan ju vara bra att äta också har jag hört..

Some cause happiness wherever they go; others whenever they go.

Regn

Ja så vart det höst igen då! Faktiskt inte så dumt med lite kallare väder. Slipper man gå runt i en bastu här hemma..
Har bråkat med min tele-operatör igen. Men nu skulle det vara fixat iaf. Har tjatat i några veckor. Men inte fan funkar det! Nu är det tydligen nåt fel med tele-ledningarna. Förmodligen är det samma dumma blonda pucko som bodde här innan, som pajade alla ledningar till lamporna, som har pajat teleledningarna med. Lyckad människa det där! SUCK!

Idag var jag nere på stan och handlade lite smått. Köpte en minneskortläsare, så nu kan jag föra över bilder till datan igen. Yay! Och så köpte jag en studentpresent till min kusin. Åker ju upp och grattar henne nu på fredag. Ska bli riktigt kul. Sen på vägen hem så kör vi förbi Jelenas syster och kollar hur dom bor. Är nyfiken på deras granne. Han verkar inte ha alla getter i hagen om man säger så..

På lördag kommer mina föräldrar och hälsar på. Dom ska också upp och gratta min kusin på fredag, så dom kör förbi här på vägen hem. Ska bli kul att visa upp lägenheten för dom!

Verkar som det är lite kyligt mellan oss och grannarna jag skällde på. Dom hälsar knappt. Kunde iofs inte bry mig mindre. Men nu har dom gjort nåt oerhört smart! Dom har ställt ut en påse med sopor i trappuppgången. Den har stått där i tre dagar nu. Så nu har vi fått myror i trappen! Vad är det för fel på människor?

Those who criticize our generation forget who raised it.



RSS 2.0