Marknad i Västerås

Yes! Idag var vi alla på marknaden. Hade styrt upp vissa delmål med besöket som enligt mig är ganska viktiga. Det första är att man måste äta langos när man är där.. Det andra är att man måste köpa hem kokosbollar! Lyckades med båda mina delmål, men det var väl typ allt som var bra med besöket på marknaden. Usch va dålig den var. Visst brukar det vara många stånd som har samma saker, men i år var det ju patetiskt. Var som ett enda stort stånd alltihop. Samma kläder och grejer överallt! Är rejält besviken faktiskt.
Träffade Dannekakan och Annabullen med hennes små degklumpar. Vi åt tillsammans och gick runt en stund. Sen kom vi ifrån varandra.
Som vanligt träffade jag en hel del folk från jobbet med. Men det är ju ganska många som jobbar där, så oddsen är ganska stora att man inte träffar på nån...

Till kvällen blir det tacos. Ska bli förbannat gott!! Sen smäller det ganska högt i fotbollens värld. Först Man U mot Arsenal klockan 18, sen klockan 20 spelar Real Madrid sin första match i ligan. Sjukt viktigt att inte missa dessa högtider för en fotbollstroende!

Imorgon drar vi ner till busborgen. Är en stor inomhuslekplats för barn i alla åldrar. Finns hoppborgar och allt möjligt. Så både Walter och Emelie kommer bli roade!

Ha en bra helg alla!

You can’t depend on your eyes when your imagination is out of focus...

Inte mycket som händer..

Jag vet, har inte varit särskilt produktiv när det gäller bloggandet. Men det har inte hänt så mycket. Och om man inte har något att skriva, så kan man börja med Twitter istället.

Men jag kan skriva lite om vad som SKA hända. Jag fyller år om ungefär 3 veckor. Jelena fyller år månaden efter. Så vi tänkte fira varandra samtidigt genom att göra något kul. Det som känns mest intressant är att ta in på hotell i stockholm över en helg och gå på kasinot där. Käka 5-rätters middag och spela lite. Men det ligger väldigt öppet. Får se vad det blir. Nåt ska vi hitta på iaf. Vi vill gärna göra något för oss själva. Blir ju inte så mycket tid för sånt sen när Ärtan kommit ut..

Semestern är slut och jag har gjort min första vecka på jobbet. Var en aning segt, men det gick. Höll på att få psykbryt på en chaufför som tyckte jag hade klippt mig som en pizzabagare (har rakat mig ). Fick mycket blod i mina armar och händer då, men lugnade ner mig. Sen förstod jag inte likheten med att vara rakad och pizzabagare.  Dom brukar ju ha duktiga svettfrillor.. Men inte där han bor kanske.. Vad vet jag. Hur som helt. Svettig och ful var den chauffören. Och det fick han veta!

Idag kommer Danne över. Vi ska spela lite hockey. Allltid kul ju :P
Skjutsade gumman min till stationen vid lunch. Sen inhandlades det några öl som kommer sitta fint till fotbollen som börjar om ca en timme..

Just ja. Mattias Jonsson är skadad igen.. What a surprise! Djurgården kan det där med att värva spelare! Den bästa någonsin måste ju ha varit Quirinho... Dyrast någonsin, sämst någonsin!
Ser mörkt ut för gummans lag...

I was just thinking, if it is really religion with these nudist colonies, they sure must turn atheists in the wintertime.

Trevlig släktträff och god mat i Dalarna!

I lördags åkte hela familjen upp till metropolen Grönsinka. Om ni inte vet vart det ligger (vilket ni knappast gör) så ligger det ganska nära Horndal.. Och om det inte ringer någon klocka så är det i närheten av Avesta. Det är dessutom väldigt nära Österfärnebo, så det var mygg-garanti!

Varje år så brukar min kära moster med familj anordna en släktträff i deras "sommarstuga". Den är på över 300m2, så jag har svårt att se det som en stuga.. Men men..
Det är alltid lika kul att komma dit. Finns massor att göra för barnen. Och även för oss vuxna. För mig som är lite barnslig så är det ett paradis!
Det spelades volleyboll, rundpingis och en massa sällskapsspel. Dessutom åt och drack vi gott!
Emelie hittade en polare i min kusin Henriks son Leo. DOm sprang omkring och lekte med dockor, vagnar och bilar. Walter såg man inte till så mycket heller. Han var sysselsatt med det mesta! Så även om han inte hade träffat någon av dom som var där innan, så hade han fullt upp. Alla är väldigt sociala och framåt, så han fick inte sitta mycket. Jo, när vi skulle äta iofs.. Och det gjorde vi i mängder. Och jösses va gott det var. Fanns precis allt att plocka av!

Danza hade också kul där uppe. Men det vart lite stressigt för henne. Speciellt när alla var ute och det var mycket bollar i farten. Så hon fick lite lugnande. Men sen när vi blev intvingade av mygg och knott, så gick det mycket bättre.

Gumman min hade nog också trevligt. Hon fick höra om och om igen hur glada alla är för våran skull. Och hur bra vi passar ihop. Känns jättekul att alla ser hur mycket vi älskar varandra och hur mycket dom uppskattar det.

Sen var det en släkting till mig (nämner inga namn) som undrade om det var en kamphund vi hade. För hon visste ju hur såna var... Men hon fick nog en annan syn på dom efter att ha träffat Danza. Okunskap angående kamphundar är skrämmande. Gillar inte begreppet. Rikta in det mot ägarna istället! Kampägare!
Har alltid varit för hundkörkort. Eller iaf lämplighetstest. Finns för många som har hundar som inte borde ha det. Som använder dom i fel syfte, slår dom eller hetsar dom. Klart som fan hunden tar skada om den har en ägare som är skadad!!
Kamphunden Danza är rädd för Emelies mammas katter och skulle garanterat få stryk av en groda. Så jävlar va farliga dom är.. SUCK!

Ikväll ska jag till Danne och spela tv-spel. Dags att ta fram barnet i mig igen!

A bank is a place that will lend you money if you can prove that you don't need it.








Glass på stan och duschsittning

Idag var jag, Jelena och Emelie nere på stan en sväng. Gick runt och strosade och kollade på folk. Var även in på Gyllene Måsen och tog ett snack (matbit, inte prat)..
På vägen hem blev vi alla väldigt varma då det är fruktansvärt varmt ute. Jag vet, man ska inte klaga, men vi är svenskar. Då är man aldrig nöjd..
Iaf, när vi kom hem så löste min gravid flickvän sina värmebekymmer på ett fiffigt sätt.. Visar det med en bild nedanför!


I morse vaknade Emelie halv sex! Det var ju mindre kul. Dessutom var hon fortfarande jättetrött. Det märkte hon själv vid nio då hon tvärdog i soffan. Det blev en liten lur på en och en halv timme där..


Ha det bra i värmen!!

People often say that motivation doesn't last. Well, neither does bathing - that's why we recommend it daily

Krabbfiske, regn och en gammal barndomsvän

Dags för ett nytt inlägg nu då. Har varit bortrest i en vecka, därav bristande blogginlägg..
Vad har vi gjort då?
Jo vi bestämde oss för att styra kosan mot västkusten. Jag, Jelena, Danza, Walter och hans kompis Viktor drog ner för att kika runt på framsidan av Sverige.
Men så mycket utforskande blev det tyvärr inte.. Det regnade hela tiden! Förutom de två sista dagarna.. Så vi bosatte oss i mina föräldrars sommarstuga som ligger vid Orust. Visst det var skönt att bara ta det lugnt, men lite mer sol hade ju inte varit fel.
Men vi hann med att bada lite och fiska krabbor. Ungarna roade sig med att spela tv-spel när det regnade. Dom bodde i sin egna lilla gäststuga. Så dom hade det så mysigt så.

En dag då det var uppehåll åkte vi till en liten fiskeby som heter Henån. Vi gick omkring och tittade på båtarna. Sen hade vi tänkt att ungarna kunde köpa sig något kul i en souvenirbutik. Visst köpte dom något, men inte riktigt vad vi hade trott. Walter köpte en Cola och Viktor köpte tuggummi..
Men men. Vi handlade lite på ICA och när vi kom ut därifrån så kom världens oväder! Jösses vad det regnade! Jag gjorde som så att jag sprang och hämtade bilen, och körde sen och hämtade upp de övriga. Medelhastigheten hem sen låg på typ 40km/h.. Såg fan inte ett dugg!

Danza har mått bra där nere med. Förutom när det har blåsit mycket. Då vart hon lite rädd, tönthunden! Fick gömma sig under en filt..

På vägen hem från västkusten så åkte vi förbi en gammal barndomskompis till mig. Vi var jättebra kompisar mellan 5:an och 1:a ring. Sen flyttade jag därifrån till Västerås och vi tappade kontakten. Men tack vare facebook hittade vi varandra igen. Han och hans flickvän bjöd på mat och fika. Var riktigt kul att prata gamla minnen och se hur han hade det nuförtiden. Tyvärr så var vi tvungna att åka ganska snabbt, men vi måste ses en längre tid sen. Var 15 år sen jag hade sett han senast. Var jäkligt trevligt iaf.
Kände att jag hade tappat en del av den härliga göteborgshumorn, men jag får jobba tillbaka den!

Idag lämnade vi först ungarna på stationen. Var dags för dom att åka till fjollträsk igen. Men vi fick hem en annan lite shitkid istället! Var nämligen och hämtade Emelie efter vi lämnat grabbarna. Så nu är det full fart här hemma igen. Skönt att ha henne hemma igen!

Gumman min har sån huvudvärk och nackont. Lider verkligen med henne. Får ta och ringa sjukan och försöka få ordning på det.

Lägger upp lite bilder från resan!

Impossible is a word to be found only in the dictionary of fools!






















RSS 2.0