Kalas i Bålsta

Så har vi då varit och firat Johanna. Tycker allt att hon såg lite äldre ut ;)
Vi anlände till metropolen Bålsta vid två-tiden. Extra (Johannas mupp-hund) hade totalt glömt bort att hon var rädd för mig. Fick till och med hälsa på henne när vi kom! Riktigt stort! Hon är väldigt lik Danza i sitt beteende. Måste vara något som hör till rasen..
Anyway.. Vi fick alldeles för mycket gott att äta. Speciellt Emelie. Hon fick en rejäl sockerchock och blev rejält speedad. Var ingen ordning alls på henne. Sen när sockret gick ur kroppen så blev det raka motsatsen. Då var ingenting kul. Men det blev bättre när hon fick lite lasagne i magen!
Lionel fick åka runt från famn till famn. Alla skulle hålla i honom =) Men det var ganska väntat. Men han var inte så jättesocial, utan bjöd på en riktig sovardag. Men men, han skrek ju inte iaf =)
Var som vanligt jättekul att träffas. Nu har vi styrt upp planer för grillkväll i vår/sommar. Bara hoppas att det blir av också. Men för vår del är det ju inga problem. Jag är ju ledig 9 veckor i sommar!! Yay!!

På vägen hem sov alla barnen. Lionel slockande först, sen Emelie och sist Walter. Frugan höll sig faktiskt vaken, och jag med. Tur var väl det eftersom jag körde bilen!
Blev så att vi kollade på Melodifestivalen när vi kom hem. Hade inga som helst planer på att kolla på detta, men det blev det första som poppade upp när vi slog på tv:n. Trist att inte Salem Al Fakir vann. Han var helt klart överlägset bäst. Istället tyckte svenska folket att vi skulle skicka ett bräkande får till Norge. Med tanke på att hon inte fick särskilt många poäng av de europeiska länderna så var väl det bra fingervisning om hur det kommer gå i Eurovision. Men svenskar har ingen musiksmak. Detta bevisas ju gång på gång.

Idag är det söndag och snart äntligen måndag igen. Eller nåt.. Vi tog ut ungarna på en promenad i solskenet. Ica Ettan var målet. Vi behövde handla lite bröd. Och det är ju bra att göra på en söndag?? Nej, fanns inte mycket färskt i hyllorna. Men något blev det iaf. Dessutom köpte jag 4 st super-duper wienderbröd. Ja, dom hette faktiskt så. Dom var inte direkt super-stora, däremot så var dom super-goda!!
Nu sitter vi alla här i soffan och kollar på Lilla Jönssonligan och Cornflakeskuppen. Spännande värre =)
Men nu ska jag gå och slänga ihop lite spaghetti och köttfärssås. Gott gott!!!
Ha det bra i solen!!

As we grow older, our bodies get shorter and our anecdotes longer.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0