Mycket hockey blir det..

Så sitter man här igen. Vet inte egentligen om jag har så mycket att berätta. Vi misstänkte innan att Lionel hade mjölk-allergi. Så Jelena har under några dagar undvikit mjölkprodukter. Men vi märker ingen direkt skillnad. Han skriker lika mycket som innan och vägrar ligga för sig själv. Vore ju kanon om vi kunde få reda på vad som är fel. Kolik är Jelena inne på, men jag är mer tveksam. Tror mer att det kan handla om någon annan allergi. Typ hund eller katt. För han är så satans täppt i näsan. Men vi får se. Måste ju få bukt med det iaf. Vi missar ju hela den härliga bebis-perioden!

Vad händer annars då? Jo det är mycket hockey på tv. Både frugans och mitt lag spelar ju. För er som inte har koll så håller hon på Djurkyrkogården. Sen har ju Allsvenskan i fotboll dragit igång med. Revanschen har börjat bra genom en vinst borta mot kalmar med 3-0. AIK(2TORSK10) har börjat med att spela 0-0 mot riktiga skitgäng(Mjällby och BP). Guldet det ska hem till Göteborg!!!

Imorgon kommer det en snubbe från Senköping som ska hälsa på Danza. Han har redan en hund, men den behöver lite sällskap. Är bara att hoppas att dom funkar ihop. Det var en som skulle komma förra helgen för att träffa Danza, men han fick inte tag på någon som kunde köra honom (!). Dessutom sket han i att höra av sig, utan hörde av sig några dagar efter. Då sa han att han inte kunnat komma. No shit Sherlock?? Han verkar ju inte direkt vara en som är engagerad..

Imorgon hade jag tänkt tvätta och dammsuga bilen. Men nu får vi se hur det blir med det. Ska tydligen komma 1dm snö.. Inte ok! Men den försvinner väl lika fort som den kommer. Förhoppningsvis..

Nej, ni får ha det så bra!

The taxpayers are sending congressmen on expensive trips abroad. It might be worth it except they keep coming back!

Kommentarer
Postat av: gibben

AIKs match mot BP var det roligaste som hände igår tror jag. :)

2010-03-21 @ 15:27:38
URL: http://www.gibben.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0