Vilket svin!

Jävlar i mig vilket bra väder vi har haft idag! Runt 25 grader och en massa sol. Vad gjorde man en dag som denna då? Jo vi åkte till Vallby Friluftsmuséum. Där har dom alla sorters djur som man kan gå runt och kika på. Inga exotiska dirket, utan bara inhemska (vissa hemska fanns också). Vi tittade bland annat på kaniner, kossor, grisar (eller svin), alla möjliga sorters hästar, getter, hönor och gäss. Var skönt att promenera runt i soln och kika på allt. Vi var inte direkt ensamma. Många barnfamiljer var på plats. Efter vi kikat på djuren satte vi oss för att äta lite glass. Undrar varför glass alltid smakar bättre när det är varmt ute. Kanske för att den då gör sin uppgift, dvs svalkar en. Kanske för att allting smakar bättre under våren/sommaren.

Sen var det dags för att inhandla lite saker. Vi åkte naturligtvis till Maxi. På inköpslistan stod det lördagsgodis, dricka och mat. Sen var det bara snabbt hem för att slänga in sakerna i kylen, göra lite saft och bre mackor, och bege oss till lekparken. När det är bra väder ska man inte sitta inne och mögla eller abstinens-surfa på Fejjan...
Vi gungade och lekte "Inte nudda marken" och donade i största allmänhet. Mackorna och saften smakade finfint efter det.

Sängde ihop lite kyckling-wok till middag. Smakade faktiskt förbannat gott. Brukar inte gilla wok, men det krävs la en redig kock för att det ska smaka =)
Nu har vi ätit lite godis och slökollat på tv:n. Gav precis Lionel lite ersättning. Fick jobba för att hålla honom vaken under tiden. Han var så trött så.
Börjar snart bli dags att lägga Emelie med. Hon är helt slut efter dagens aktiviteter, och det visar sig genom att göra saker man inte får.

When I'm not in my right mind, my left mind gets pretty crowded.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0