Bästkusten!!

Var ett tag sen jag bloggade märker jag. Får la plita ner några ord. Blir inge långdraget.
Imorgon åker vi ner till västkusten. Ska bli riktigt skönt att komma ner dit faktiskt. Få lite frisk luft och bara vara, Kanske till och med bada lite. Köpte ett par nya badshorts idag, så jag har väl inga driekt ursäkter. Dessutom så ska tydligen vädret vara kanon nästa vecka. Tänk, en midsommar utan regn! Skulle inte kännas som midsommar isf. När vi sen åker hem så stannnar vi till i Lidköping för att hälsa på Gibson. Ska bli kul det med. Ses ju inte så ofta. Var ett år sen vi sågs senast. Men gången innan så var det 15 år sen vi sågs. Så man kan ju lugnt säga att vi ses oftare nu iaf =)

Idag var vi och lämnade Emelie hos sin mamma. Alltid lika tråkigt :(  Men när hon kommer nästa gång så är hon här i två veckor i sträck. Då ska vi göra massa kul! Bland annat en stor släktträff i Dalarna. Där får hon träffa alla sina kusiner igen. Det kommer hon gilla, lilla tokan.

Och Lionel skyndar på i sin utveckling. Nu drar han sig upp till sittande ställningar. Dock med lite hjälp. Han håller i våra armar och drar sig själv upp.. Något som tydligen först ska ske om ett par månader. Detta enligt en sån här "månad för månads"-kalender. Har dock svårt att ta såna på allvar då alla barn är olika. Men vissa föräldrar blir ju så stissiga om deras barn inte utvecklas enligt kalendern. För då är det ju inte normalt.... Och då måste man ringa och kolla upp det.. Jeeeezzzz..
Pratar inte barnet när det är 4 eller går när det är 15, ja då kanske man ska börja oroa sig liiite. Men annars, lugna ner er för satan.
Men det är egentligen inte deras fel. Det är alla kalendrar, broschyrer mm där det står hur barnet ska utvecklas inom vilka månader osv. Man blir ju överöst av såna saker när man får barn.. Klart detta skapar oro hos vissa då om barnet nu skulle vara en månad efter. För enligt broschyrerna är detta inte normalt..

Nej, nu ska jag snart börja tänka på refrängen. Blir en lång dag imorgon!
Ha det gött, för det ska jag!

I like living in a small town.  If I don't know what I'm doing, somebody else does

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0