Hemma igen..

Så har man landat i lägenheten igen. Har haft en underbar vecka på västkusten. Kan verkligen inte klaga på vädret heller. Nu är man så underbart gyllenbrun och vacker!
Lionel var på strålande humör hela veckan. Han har dessutom skött sig alldeles utmärkt i bilen. Inget gnäll alls.
Vi åkte ner förra måndagen. Så vi fick några dagar innan midsommar med. Vilken skillnad på luft det är. Hade glömt bort det. Allt känns så mycket renare och fräschare. Det märktes även på Lionel att han mådde bra av den friska luften.
Vi gjorde inte mycket alls under de första dagarna. Njöt av tystnaden. spelade kort och bara hade det bra.
På midsommarafton så blev det som det brukar. Sill, nubbe och midsommardans. Den enda (och viktigaste) skillnaden från föregående år var att det inte regnade.
På söndagen stryrde vi kosan åt Lidköping. Vi mellanlandade där på resan hem. Käkade lite grillat, pratade, kollade fotboll och åt kladdkaka. Det blev en tidig kväll och sen en tidig morgon. Sen var det dags att bege sig ut på Sveriges längsta raksträcka igen.. Kändes skönt att komma hem. Måste ha varit VM för bromsklossar idag!  USCH!!
Men nu är vi iaf hemma. Firade det med att betala räkningarna. Sen åkte jag och köpte varsin ost och skink-rulle åt mig och frugan. Blev lite matkoma efter det..
Nästa vecka ska vi till Dalarna. Då nalkas det släktträff! Ska bli jäkligt kul. Men innan dess ska vi hinna med en dubbeldejt med Kakan och Bullen.

The sooner you fall behind, the more time you'll have to catch up.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0