Doris

Ja det var väl en jävla konstig rubrik tänker ni kanske. Kan utveckla den lite. Idag var vi nämligen i metropolen Munga, som ligger strax utanför Västerås. Vi var där för att kolla på en liten katt. Danza flyttar ju nu på söndag, och det skulle nog bli lite för tomt för Svea om inte hade någon att jävlas med. Så vi kom överens om att skaffa en gynnare till.
Kissen var vekligen jättefin. Helt kolsvart med gula ögon. Den var framme direkt ock kelade och hade sig. Nuvarande ägarna hade döpt den till Busfröet. Men det kändes inte helt ok för oss. Vi vill inte ha något puttinuttigt namn. Eftersom vårt andra as till katt har ett tantnamn så bestämde vi oss för att även denna skulle få det. När vi kom hem kom älsklingen på namnet Doris. Det är ju både gammalt och fult, så det passar alldeles utmärkt!
Den lilla gynnaren hämtas hem någon gång i början av nästa vecka

Så har vi fått domen angående Lionel. Det är kolik han har. Jag har ju haft mina aningar. För det kan ju fan inte vara normalt att skrika nästan varenda minut han är vaken. Men nu har vi iaf en förklaring till varför det är som det är.

Annars rullar det på..

A hippie is someone who looks like Tarzan, walks like Jane and smells like Cheetah

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0